Digitalbtv.com

Subtitle

                                      Frekuencat nĂ« Satelit

             
  • Dekoderi Satelitor + Karta Smart

  • Parabola

  • Koka LNB 2she

Dekoderin satelitor HD, karten smart, Antenen Parabolike + Koken LNB 2she dhe abonimin Extra Premium HD.

KARTAt E ABONIMIT

 

* Kartat e Abonimit dhe paisjet e mesiperme, mund t'i gjeni ne ?do pike shitje te autorizuar DigitAlb.


TP-1

Frekuenca - 10762

Symbol Rate - 27.500

Polarizim - Horizontal

Modulimi - QPSK 3/4

Video format - Mpeg-2


 


TP-2

Frekuenca - 10803

Symbol Rate - 27.500

Polarizim - Horizontal

Modulimi - QPSK 3/4

Video format - Mpeg-2


 


TP-3

Frekuenca - 10.845

Symbol Rate - 27.500

Polarizim - Horizontal

Modulimi - QPSK 3/4

Video format - Mpeg-2


 


TP-4

Frekuenca 10886

Symbol Rate 30.0000

Polarizim - Horizontal

Modulimi 8PSK 3/5

Video format - Mpeg4 HD

 


TP-5


Frekuenca - 10.928

Symbol Rate - 30.000

Polarizim - Horizontal

Modulimi - 8PSK 3/5

Video format - Mpeg-4 HD/SD 


TP-6

Frekuenca - 11470

Symbol Rate - 30.000

Polarizim - Horizontal

Modulimi - QPSK

Video format - Mpeg-4

11470

30.000

horizontal

QPSK

Mpeg-4